Familieweekend of vriendenweekend is genieten met elkaar


Iedereen zijn eigen vakantiehuisje en toch samen.

 

Groepsaccommodatie Te Hooi en te Gras biedt 11 leuke, gezellige en romantische vakantiehuisjes. Op ons kindvriendelijke vakantiepark staan 5 vierpersoons Plaggenhutten, 5 vierpersoons Koloniehuisjes en het vierpersoons Woudhuisje. De Koloniehuisjes en de Plaggenhutten staan in een grote cirkel tussen bomen rondom ‘de keien’ en hebben een eigen vuurplaats, waar je ‘s avonds lekker kunt nagenieten van een mooie dag met elkaar.

 

Tot 44 personen

De 11 vakantiehuisjes bieden plaats aan in totaal maximaal 44 personen. Zo is er een plekje voor jezelf en ruimte om elkaar te ontmoeten. De 5 Plaggenhutten en 5 Koloniehuisjes zijn eenvoudig ingericht met o.a. één of twee bedsteeën, slaapbanken, een kooktoestel en alle voorzien van een houtkachel. De Koloniehuisjes hebben ook een toilet. De overige sanitaire voorzieningen liggen op een steenworp afstand van de huisjes. Het Woudhuisje heeft alles gelijkvloers, 2 slaapkamers, een keuken en een badkamer.

 

Groepsruimte

Ook is er een gezellige groepsruimte, die wij kosteloos aan jullie als groep beschikbaar stellen. Je kunt hier gezamenlijk eten, spelletjes doen en gewoon gezellig samen zijn. In deze kapschuur is een houtkachel, een buitenkeuken, een koelkast, een afwasmachine, servies en bestek aanwezig. De kapschuur wordt gratis beschikbaar gesteld aan groepen, die vier of meer Koloniehuisjes huren, al dan niet in combinatie met één of meerdere Plaggenhutten.

 

Voor groepen, die minimaal vier Plaggenhutten huren, stellen wij de receptie / ontvangstruimte beschikbaar als groepsruimte tussen 8:00 uur ‘s morgens en 1:00 uur ‘s nachts.

 

Voor kinderen

Op het terrein, waar veel gras is tussen de kronkelende stenen paden, staan diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance bike. Verder hebben wij diverse spellen te leen. Uw kinderen en u zullen zich dus uitstekend vermaken.

 

Catering

Wilt u barbecuën of een gezellige picknick met elkaar. Wilt u uzelf laten verwennen met een ontbijt door ons gemaakt of met de groep rond het kampvuur lekker eten? Kijk dan bij onze catering faciliteiten.

 

Ontspanning

Ook voor de nodige ontspanning door sport en spel kunnen wij zorgen. Zoals een oud hollands spellencircuit of klootschieten. Wij kennen ook iemand, die de prachtigste verhalen kan vertellen.

Kijk daarvoor op de pagina activiteiten.

 

En dan nog wat

Wanneer u bij ons 5 of meer vakantiehuisjes (Plaggenhutten en/of Koloniehuisjes) huurt, ontvangt u als organisator een verrassingspakket.

 

Hebt u vragen of past uw groep niet helemaal bij onze huisjes?

Bel of mail gerust.

Wij denken graag met u mee, welke huisjes het best passen bij de groep en uw wensen.