Groepsaccommodatie voor 20 personen

5 Plaggenhutten, iedereen zijn eigen plekje en toch samen

Groepsaccommodatie Te Hooi en te Gras biedt 5 leuke, gezellige en romantische vakantiehuisjes. Op ons kindvriendelijke vakantiepark staan 5 vierpersoons Plaggenhutten in een grote cirkel tussen bomen rondom ‘de keien’. Ieder huisje heeft een eigen vuurplaats, waar je ‘s avonds lekker kunt nagenieten van een mooie dag met elkaar.

Een Plaggenhut is als luxe kamperen. Elke Plaggenhut beschikt over 1 twee-persoons bedstee, 2 éénpersoons slaapbanken, een keukentje, koud stromend water, een houtkachel en een boomstronk als salontafel. Het sanitair gebouw ligt op een steenworp afstand van de huisjes met douches, wastafels en toilet. In het huisje vind je uiteraard ook dekbedden, borden, glazen, kopjes en bestek.

 

Groepsruimte

Om elkaar te ontmoeten is er een gezellige groepsruimte, die wij kosteloos aan jullie als groep beschikbaar stellen. Je kunt hier gezamenlijk eten, spelletjes doen en gewoon gezellig samen zijn. In deze ruimte is een houtkachel, een keuken, een koelkast, een koffieapparaat, servies en bestek aanwezig.

Voor kinderen

Op het terrein, waar veel gras is tussen de kronkelende stenen paden, staan diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance bike. Verder hebben wij diverse spellen te leen. De kinderen en jullie zullen zich dus uitstekend vermaken.

 

Catering

Wil je barbecuën of een gezellige picknick met elkaar. Wil je jezelf laten verwennen met een ontbijt door ons gemaakt of met de groep rond het kampvuur lekker eten? Kijk dan bij onze catering faciliteiten.

 

Ontspanning

Ook voor de nodige ontspanning door sport en spel kunnen wij zorgen. Zoals een oud hollands spellencircuit of klootschieten. Wij kennen ook iemand, die de prachtigste verhalen kan vertellen.

Kijk daarvoor op de pagina activiteiten.

 

En dan nog wat

Wanneer je bij ons 5 of meer vakantiehuisjes (Plaggenhutten en/of Koloniehuisjes) huurt, ontvang je als organisator een verrassingspakket.

 

Past jullie groep niet helemaal bij onze huisjes? Vul het reserveringsformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Wij denken graag met je mee, welke huisjes het best passen bij de groep en jouw wensen.

Voor vragen of informatie, kan je altijd het contactformulier gebruiken of ons bellen.