Groepsaccommodatie voor Familieweekend of Vriendenweekend

Iedereen zijn eigen vakantiehuisje en toch samen

Groepsaccommodatie Te Hooi en te Gras biedt 10 leuke, gezellige en romantische vakantiehuisjes. Op ons kindvriendelijke vakantiepark staan 5 vierpersoons Plaggenhutten en 5 vierpersoons Koloniehuisjes. De Koloniehuisjes en de Plaggenhutten staan in een grote cirkel tussen bomen rondom ‘de keien’ en hebben een eigen vuurplaats, waar je in de avond lekker kunt nagenieten van een mooie dag met elkaar.

 

Voor groepen tot 40 personen

Ons Hele park heeft 10 vakantiehuisjes, die plaats bieden aan in totaal maximaal 40 personen. Zo is er een plekje voor jezelf en ruimte om elkaar te ontmoeten. De 5 Plaggenhutten (max. 20 personen) en 5 Koloniehuisjes (max. 20 personen) zijn eenvoudig ingericht met o.a. één of twee bedsteden, slaapbanken, een kooktoestel en alle voorzien van een houtkachel. De Koloniehuisjes hebben ook een douche en toilet. De overige sanitaire voorzieningen liggen op een steenworp afstand van de huisjes.

 

Groepsruimte

Ook is er een gezellige groepsruimte, die wij kosteloos aan jullie als groep beschikbaar stellen. Je kunt hier gezamenlijk eten, spelletjes doen en gewoon gezellig samen zijn. In deze afsluitbare kapschuur is een houtkachel, een buitenkeuken met 5-pits kooktoestel en grill, een koelkast, een afwasmachine, servies en bestek aanwezig. De kapschuur wordt gratis beschikbaar gesteld aan groepen, die vier of meer Koloniehuisjes huren, al dan niet in combinatie met één of meerdere Plaggenhutten. Voor groepen, die minimaal vier Plaggenhutten huren, stellen wij de receptie / ontvangstruimte beschikbaar als groepsruimte tussen 8:00 uur ‘s morgens en 1:00 uur ‘s nachts.

 

Voor kinderen

Op het terrein, waar veel gras is tussen de kronkelende stenen paden, staan diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance bike. Verder hebben wij diverse spellen te leen. Uw kinderen en u zullen zich dus uitstekend vermaken.

 

Catering

Wilt u barbecuën of een gezellige picknick met elkaar? Wilt u met de groep rond het kampvuur lekker eten? Kijk dan bij onze catering faciliteiten.

 

Ontspanning

Ook voor de nodige ontspanning door sport en spel kunnen wij ook zorgen, zoals klootschieten. Wij kennen ook iemand, die de prachtigste verhalen kan vertellen. Kijk daarvoor op de pagina activiteiten.

 

En dan nog wat

Wanneer u bij ons 5 of meer vakantiehuisjes (Plaggenhutten en/of Koloniehuisjes) huurt, ontvangt de organisator een verrassingspakket.

Vakantiepark Te Hooi en Te Gras Plaggenhut
Plaggenhut
Koloniehuisje Te Hooi en Te Gras
Koloniehuisje
Te hooi en te gras het hele park
Overzicht over het vakantiepark
Te hooi en te gras kapschuur
Groepsruimte kapschuur
Samen eten in de groepsruimte
Groepsruimte receptie/ontvangstruimte