Activiteiten en ontspanning voor jong en oud

Klootschieten, een oud-hollands volksspel

Klootschieten is een leuke activiteit voor een groep vrienden, familie of collega’s. Al klootschietend maakt u een tocht door de prachtige natuur van het Drents-Friese Wold. U kunt kiezen uit verschillende afstanden. Voor onderweg krijgt u een ruim gevulde proviandkar mee voor de dorst en de lekkere trek. Een kar vol verrassingen. Kosten € 9,50 per persoon.

 

Verhalenverteller

Ouderwets genieten rond het kampvuur of onder de kapschuur bij de houtkachel, luisterend naar de verhalenverteller. Wijn of warme chocomel en natuurlijk heerlijke pelpinda’s, waarvan de doppen verdwijnen in het knapperend vuur. Kosten € 9,00 per persoon inclusief 2 consumpties vanaf 15 personen.

 

In de omgeving van Vakantiepark Te Hooi en Te Gras

Er zijn in de omgeving voldoende activiteiten te doen. Enkele voorbeelden: wandelen in de uitgestrekte natuur van het Nationaal Park Drents-Friese Wold met of zonder boswachter, kanoën op de Dwingelerstrroom, workshop mandela tekenen of fotografie, Solex- of huifkartochten, op avontuur met de schemerschim, kookworkshop of een hightea in theetuin de Buytenpleats, bezoek aan het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde of het museum van de Valse kunsten in Vledder, ga eens pottenbakken of kaarsen maken.

 

Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier en we zetten u graag op het goede spoor.

Klootschieten
Verhalenverteller op Te Hooi en Te Gras