Groepsaccommodatie voor 20 personen

5 Koloniehuisjes, iedereen zijn eigen vakantiehuisje en toch samen

Groepsaccommodatie Te Hooi en te Gras biedt 5 leuke, gezellige en romantische vakantiehuisjes. Op ons kindvriendelijke vakantiepark staan 5 vierpersoons Koloniehuisjes in een grote cirkel tussen bomen rondom ‘de keien’. Iedere blokhut heeft een eigen vuurplaats, waar je ‘s avonds lekker kunt nagenieten van een mooie dag met elkaar.

Een Koloniehuisje is als luxe kamperen. Elke Koloniehuisje beschikt over 2 twee-persoons bedsteden, een keuken met tafel, koud stromend water, een toilet en een boomstronk als salontafel. De overige sanitaire voorzieningen liggen op een steenworp afstand van de huisjes. In het huisje vind je uiteraard ook dekbedden, borden, glazen, kopjes en bestek.

 

Groepsruimte

Om elkaar te ontmoeten is er een gezellige afsluitbare groepsruimte, die wij kosteloos aan jullie als groep beschikbaar stellen. Je kunt hier gezamenlijk eten, spelletjes doen en gewoon gezellig samen zijn. In deze kapschuur is een houtkachel, een buitenkeuken, een koelkast, een afwasmachine, servies en bestek aanwezig.

Voor kinderen

Op het terrein, waar veel gras is tussen de kronkelende stenen paden, staan diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance bike. Verder hebben wij diverse spellen te leen. De kinderen en jullie zullen zich dus uitstekend vermaken.

 

Catering

Wil je barbecuën of een gezellige picknick met elkaar. Wil je jezelf laten verwennen met een ontbijt door ons gemaakt of met de groep rond het kampvuur lekker eten? Kijk dan bij onze catering faciliteiten.

 

Ontspanning

Ook voor de nodige ontspanning door sport en spel kunnen wij zorgen. Zoals een oud hollands spellencircuit of klootschieten. Wij kennen ook iemand, die de prachtigste verhalen kan vertellen.

Kijk daarvoor op de pagina activiteiten.

 

En dan nog wat

Wanneer je bij ons 5 of meer vakantiehuisjes (Plaggenhutten en/of Koloniehuisjes) huurt, ontvang je als organisator een verrassingspakket.

 

Past jullie groep niet helemaal bij onze huisjes? Vul het reserveringsformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Wij denken graag met je mee, welke huisjes het best passen bij de groep en jouw wensen.

Voor vragen of informatie, kan je altijd het contactformulier gebruiken of ons bellen.