Groepsaccommodatie voor 40 personen

5 Koloniehuisjes en 5 Plaggenhutten

Groepsaccommodatie Te Hooi en te Gras heeft 10 leuke en romantische vakantiehuisjes. Op ons kindvriendelijke vakantiepark staan 5 vierpersoons Koloniehuisjes en 5 vierpersoons Plaggenhutten in een grote cirkel tussen de bomen. Ieder vakantiehuisje heeft een eigen vuurplaats, waar je ‘s avonds lekker kunt nagenieten van een mooie dag met elkaar. Vakantie in onze huisjes is als luxe kamperen. Elke Koloniehuisje beschikt over 2 twee-persoons bedsteden, een keuken met tafel, een douche en toilet, een boomstronk als salontafel en een houtkachel. Elke Plaggenhut beschikt over 1 twee-persoons bedstee, 2 éénpersoons slaapbanken, een keukentje, koud stromend water, een houtkachel en een boomstronk als salontafel. Het sanitair gebouw ligt op een steenworp afstand van de huisjes met douches, wastafels en toilet. Er bevindt zich ook een wasplaats voor groenten en de afwas. In de huisje vind je uiteraard ook dekbedden, borden, glazen, kopjes en bestek.

 

Groepsruimte

Om elkaar te ontmoeten is er een gezellige afsluitbare groepsruimte, die wij kosteloos aan jullie als groep beschikbaar stellen. Je kunt hier gezamenlijk eten, spelletjes doen en gewoon gezellig samen zijn. In deze kapschuur is een houtkachel, een buitenkeuken, een koelkast, een afwasmachine, servies en bestek aanwezig.

 

Voor kinderen

Op het terrein, waar veel gras is tussen de kronkelende stenen paden, staan diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance bike. Verder hebben wij diverse spellen te leen. De kinderen en jullie zullen zich dus uitstekend vermaken.

 

Catering

Wil je barbecuën of een gezellige picknick met elkaar. Of met de groep rond het kampvuur lekker eten? Kijk dan op de pagina naar onze catering faciliteiten.

 

Ontspanning

Ook voor de nodige ontspanning door sport en spel kunnen wij zorgen, zoals klootschieten. Wij kennen ook iemand, die de prachtigste verhalen kan vertellen. Kijk daarvoor op de pagina activiteiten.

 

Wanneer te boeken

Het hele park is te boeken van vrijdag 25 maart tot en met maandag 31 oktober.

Groepsaccommodatie 5 Koloniehuisjes
5 Koloniehuisjes naast elkaar
20 persoons groepsaccommodatie friesland
5 Plaggenhutten naast elkaar
Te hooi en te gras het hele park
Overzicht over het hele vakantiepark
Te hooi en te gras kapschuur
Groepsruimte

En dan nog wat

Wanneer je bij ons 5 of meer vakantiehuisjes (Plaggenhutten en/of Koloniehuisjes) huurt, ontvang je als organisator een verrassingspakket. Hebben jullie een ander aantal en/of soort huisjes nodig, dan de 5 Plaggenhutten, die je onderaan standaard kan boeken, vul dan het reserveringsformulier in, dan nemen wij contact met je op om e.e.a. te bespreken. Wij denken graag met je mee, welke huisjes het best passen bij de groep en jouw wensen. Voor vragen of informatie, kan je altijd het contactformulier gebruiken of ons bellen.

Klik op onderstaande foto’s voor een vergroting.

Bekijk de beschikbaarheid en boek het hele vakantiepark

 
Gastbeoordeling Award 2023 Te Hooi en Te Gras - Plaggenhutten