Vakantiehuisjes Te Hooi en Te Gras.

Knusse vakantiehuisjes op de grens van Drenthe en Friesland

 

Ontspannen in romantische vakantiehuisjes, daar waar het beste van Drenthe en Friesland samenkomt. Luxe kamperen in een romantische plaggenhut, vakantie vieren in een knusse blokhut of overnachten in het sfeervolle vakantiehuisje.

Dat noemen we vakantie vieren in optima forma.

Last minute

Er nog even heerlijk tussenuit in het vroege voorjaar? Het zomerhuis is voor een verblijf t/m 27 april te boeken met 20% korting.

 

Om te reserveren of voor informatie:

mail naar info@tehooientegras.nl

of bel: 0561-421796

 

Er staan 5 plaggenhutten, 5 koloniehuisjes (blokhutten) en 1 stenen vakantiehuisje op ons vakantiepark. Onder de kapschuur en rond de vuurplaats kunt u gezellig samen zijn en verhalen vertellen of muziek maken.

 

Vakantie op ‘Te Hooi en te Gras’ in de bossen van Friesland bij het Nationaal Park Drents-Friese wold heeft u een plekje voor uzelf om heerlijk tot rust te komen. De fraaie vakantiehuisjes en het comfortabele zomerhuis zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Niet alleen vanwege de idyllische tuin waarin de vakantiehuisjes liggen, maar ook vanwege de urenlange fiets- en wandeltochten die u kunt maken door het Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen of door de Weerribben. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand. Een plaats om je thuis te voelen en welkom te weten, als gezin, in groepsverband met een familiereünie of om je gewoon even lekker terug te trekken.

 

Een veel gestelde vraag is of wij wifi hebben. Dat hebben we maar beperkt. Waarom beperkt? Omdat we de echte ontmoetingen willen stimuleren.

Tussen 20 uur en 22 uur is in de receptie wifi gratis te gebruiken.

 

Wat is er te doen in onze prachtige omgeving? Zwemmen, kanoën, klimpark Paasloo, museumbezoek of een bezoek aan de Forellenvisvijvers en Outdoor Het Oosterseveld in Noordwolde-Zuid. 

 

We liggen omsloten door prachtige plaatsen als Steenwijk, Wolvega, Appelscha, Vledder, Diever en Giethoorn. Plaatsen die het bezoeken stuk voor stuk waard zijn.