Vakantiehuisje Koloniehuisje

 

 

 

Vakantiehuisje in de vorm van een sfeervolle blokhut, compleet ingericht met een knipoog naar vroeger. Aan de rand van onze prachtige tuin met een kunstwerk van houtblokken en een vuurplaats, staan vijf sfeervolle Koloniehuisjes. We hebben ze zelf ontworpen en gebouwd op basis van Zweedse blokhutten. Ze zijn modern en compleet ingericht met een knipoog naar de nostalgie met een twee heuse bedstedes. Elk vakantiehuisje beschikt over een fraaie keuken, koud stromend water, een toilet en een houtkachel. Op het eigen terras vindt u heerlijk luie stoelen en een boomstronk als tafel. Laat u verrassen door het mooie ontwerp en de bijzondere inrichting.
De vierpersoons Koloniehuisjes zijn goed geïsoleerd en daardoor in het voorjaar, de zomer en het najaar een prima onderkomen. Zeker als de houtkachel lekker brandt.

 

Inventaris

 

  Keukentje, kooktoestel, koelkast, pannen, bestek en servies. Gezellige zithoek met houtkachel en een toilet. Douchen kunt u in het centraal gelegen sanitairgebouw.

Slapen doe je in een bedstede. In de ene bedstee ligt een tweepersoons matras (1.60 m × 2.00 m), een dekbed (2.00 m × 2.00 m) en 2 kussens. In de andere bedstee ligt een tweepersoons matras (2.00 m x 1.60 m), twee dekbedden van (1.40 m x 2.00 m) met twee kussens. Voor de deur heb je een terras met steigerhouten schommelstoelen en een picknick tafel.