Vakantiehuisje Plaggenhut

 

 

 

 

Vakantiehuisje in de vorm van een ouderwetse Plaggenhut, nostalgie met het comfort van vandaag. Aan de rand van onze mooie tuin staan vijf romantische vakantiehuisjes. Voor volwassenen terug naar vroeger met het slapen in de bedstee, de boomstronk als tafel en de gezellige warmte van de houtkachel. Voor kinderen is het vakantiehuisje sprookjesachtig als het huis van Hans en Grietje. ‘s Morgens wordt u gewekt door het ruisen van de wind door de bomen en het zingen van de vogels. Genieten van de stilte en de muziek van het ritselende blad. Langzaam wakker worden voor weer een heerlijke vakantiedag.
Het vakantiehuisje is compleet ingericht, goed geïsoleerd en heeft een ouderwetse houtkachel. U kunt er in het voorjaar, najaar en in de zomer heerlijk verblijven. De houtkachel is voor de gezelligheid en de extra warmte.

 

Inventaris

 

  Keukentje, kooktoestel, koelkast, pannen, bestek en servies.

Goed verzorgd sanitair op korte loopafstand van het huisje.

In de bedstee ligt een tweepersoons matras (1.40 m × 2.00 m), een dekbed (2.00 m × 2.00 m) en 2 kussens. De twee slaapbanken hebben een eenpersoons matras (0.90 m × 2.00 m) met een dekbed (1.40 m × 2.00 m) en 2 kussens.

Voor de deur heb je een eigen terras met een picknicktafel.