Voorzieningen bij Te Hooi en te Gras, het kindvriendelijke vakantiepark van Friesland

 

Ontvangstruimte en terras

Bij aankomst verwelkomen we u met een kopje koffie of thee in onze sfeervolle ontvangstruimte. Het is evenals het gezellige terras, een ontmoetingsplek voor groot en klein. Bij slechtweer zit u gezellig bij de openhaard met een boek, spel of tekenwerk. Komt u als groep in de Plaggenhutten bij ons voor een korte vakantie dan kunt u in de gezellige groepsruimte of op het terras met elkaar eten.

 

Sanitaire voorzieningen

Op ons terrein staat een sanitairgebouw met een toilet, 2 douches en 2 wastafels. Ook vindt u hier een wasmachine en droger waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

 

Speelvoorzieningen

saunaTal van speelmogelijkheden zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen. We hebben voor hen een zandbak, wipwap, klimtoestel, trampoline, tafeltennistafel, stelten, skelter en balance-bike.

 

Terras

Het stiltevlonder is bij ons een heerlijke plek onder de bomen, zittend in een schommelstoel of aan een steigerhoutentafel, boekje lezen, een drankje…….even niets, VAKANTIE.

Op het terras kan je ook muziek maken, gezellig broodjes bakken aan een stok of gewoon gezellig wat drinken, verhalen vertellen rondom het vuur.

Voor onze gasten zijn er alcoholvrije consumpties verkrijgbaar voor slechts € 1,00.