Vakantiehuisjes Te Hooi en Te Gras.

Knusse vakantiehuisjes op de grens van Drenthe en Friesland

 

Ontspannen in een romantisch vakantiehuisje, daar waar het beste van Drenthe en Friesland samenkomt. Boijl, aan de rand van het Drents-Friese Wold.       Luxe kamperen in een romantische Plaggenhut, vakantie vieren in een knus Koloniehuisje of overnachten in het sfeervolle Woudhuisje. Dat noemen we vakantie vieren in optima forma.

Laatste nieuws

Je kunt reserveren door:

– naar je favoriete huisje te gaan en het                   reserveringsformulier in te vullen.

– of te mailen naar info@tehooientegras.nl

– of te bellen naar 0561-421796

 

Vriendelijke groet en blijf gezond,

Lia en Wim Koot

 

 

Er staan 5 Plaggenhutten, 5 Koloniehuisjes (blokhutten) en 1 Woudhuisje op ons vakantiepark. Onder de kapschuur en rond de vuurplaats kunt u gezellig samen zijn en verhalen vertellen of muziek maken.

 

Vakantie op ‘Te Hooi en te Gras’ in de bossen van Friesland bij het Nationaal Park Drents-Friese wold heeft u een plekje voor uzelf om heerlijk tot rust te komen. De fraaie vakantiehuisjes en het comfortabele Woudhuisje zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Niet alleen vanwege de idyllische tuin waarin de vakantiehuisjes liggen, maar ook vanwege de urenlange fiets- en wandeltochten die u kunt maken door het Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen of door de Weerribben. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand. Een plaats om je thuis te voelen en welkom te weten, als gezin, in groepsverband met een familiereünie of om je gewoon even lekker terug te trekken.

 

Een veel gestelde vraag is of wij wifi hebben. Dat hebben we maar….. beperkt. Waarom beperkt? Omdat we ontmoetingen onderling willen stimuleren. Heerlijk de tijd voor elkaar en de kinderen. Tussen 20 uur en 22 uur is in de receptie wifi gratis te gebruiken.

 

Wat is er te doen in onze prachtige omgeving?

Zwemmen, kanoën, Sauna het Friese woud, klimpark Paasloo, museumbezoek of op forel vissen bij Forellenvisvijvers en Outdoor Het Oosterseveld in Noordwolde-Zuid. 

We liggen omsloten door prachtige plaatsen als Steenwijk, Wolvega, Appelscha, Vledder, Diever, Dwingeloo en Giethoorn. Plaatsen die het bezoeken stuk voor stuk waard zijn.