Vakantiehuisjes Te Hooi en Te Gras.

Knusse vakantiehuisjes op de grens van Drenthe en Friesland

 

Ontspannen in romantische vakantiehuisjes, daar waar het beste van Drenthe en Friesland samenkomt. Luxe kamperen in een romantische plaggenhut, vakantie vieren in een knusse blokhut of overnachten in het sfeervolle vakantiehuisje.

Dat noemen we vakantie vieren in optima forma.

Last minute

We hebben hier en daar nog wat ruimte.

Als je er in Augustus voordelig tussenuit wil, heb je geluk. Nu tot 20% korting.

– Plaggenhut    week 325 midw 225 w.end 195

– Koloniehuisje week 450 mdw 295 w.end 250

– Woudhuisje    week 495 mdw 325 w.end 275

 

Om te reserveren of voor informatie:

mail naar info@tehooientegras.nl of bel 0561-421796

 

Er staan 5 plaggenhutten, 5 koloniehuisjes (blokhutten) en 1 vakantiehuisje op ons vakantiepark. Onder de kapschuur en rond de vuurplaats kunt u gezellig samen zijn en verhalen vertellen of muziek maken.

 

Vakantie op ‘Te Hooi en te Gras’ in de bossen van Friesland bij het Nationaal Park Drents-Friese wold heeft u een plekje voor uzelf om heerlijk tot rust te komen. De fraaie vakantiehuisjes en het comfortabele woudhuisje zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Niet alleen vanwege de idyllische tuin waarin de vakantiehuisjes liggen, maar ook vanwege de urenlange fiets- en wandeltochten die u kunt maken door het Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen of door de Weerribben. Natuur en cultuur gaan hier hand in hand. Een plaats om je thuis te voelen en welkom te weten, als gezin, in groepsverband met een familiereünie of om je gewoon even lekker terug te trekken.

 

Een veel gestelde vraag is of wij wifi hebben. Dat hebben we maar….. beperkt. Waarom beperkt? Omdat we de echte ontmoetingen willen stimuleren.

Tussen 20 uur en 22 uur is in de receptie wifi gratis te gebruiken.

 

 

 

 

 

Wat is er te doen in onze prachtige omgeving? Zwemmen, kanoën, Sauna het Friese woud, klimpark Paasloo, museumbezoek of een bezoek aan de Forellenvisvijvers en Outdoor Het Oosterseveld in Noordwolde-Zuid. 

We liggen omsloten door prachtige plaatsen als Steenwijk, Wolvega, Appelscha, Vledder, Diever en Giethoorn. Plaatsen die het bezoeken stuk voor stuk waard zijn.